Hey! Ik ben Didier Bolk – Fotograaf

Geboren (1992) en getogen in Leiden ben ik sinds mijn twaalfde levensjaar skateboarder in hart en nieren. Elke dag naar buiten en nieuwe mensen ontmoeten. Door skateboarden kom je nog eens op plekken, waar je ook komt iedereen is sociaal. Naast mijn passie voor skateboarden begon mijn passie voor fotografie te groeien en richtte ik in 2014 het online skateboard magazine “On The Roll magazine” op. Hierdoor kwam ik nog op veel meer plekken in en buiten Nederland en worden we door bedrijven zoals Vans, Skatestore, skatedeluxe, Nike SB & nog veel meer ingehuurd voor shoots. Naast het fotograferen maak ik veel video’s gericht op het skateboarden.

Fotograferen en het maken van video’s ┬áis van een hobby uitgegroeid tot een proffesioneler niveau waar ook een leuk zakcentje mee te verdienen is.

Als fotograaf zijnde blijf je altijd investeren in nieuwe apparatuur en beschik ik over een uitgebreide collectie aan apparatuur. Van het maken van portretten & lifestyle foto’s tot het maken van product foto’s & skate foto’s, alles vind ik leuk om te maken.

ON THE ROLL MAGAZINE